maanantai 11. huhtikuuta 2011

Siskospäivä

Molemmat siskot vietti jo taakse jääneen viikonlopun Turun seudulla ihanan äitinsä parhaassa seurassa. Varsinaista viikonlopun aloitusta ennen vietettiin kuitenkin laatuaikaa ihan kahestaan siskospäivän merkeissä Helsingissä, josta lisää alla (valitettavasti ei nyt siis enempää tuosta ihanasta äidistä).


Meijän perjantaiaamu alkoi siis Espoossaa, jossa mukavaisen kaksion keittiön pöydälle ilmesty pienensiskon taikoma päivän starttiaamiainen. Kyllä se on vaan hyvä leipoo pullaa toi pienempi, ei voi mitään!


Sitte saatiin vähän juosta Helsinkiin menevään junaan, mut ehittiin ku ehittiinki kyytiin. Pk-seudulla kuuluuki vissiin olla vähän kiireisen näkönen, joten putkeen meni.

Suuntana oli siis puutarha-/koti-/mökkimessut, josta haettiin inspiraatiota meijän tuleviin koteihin ja niitten pihoihin...not! Oikeestihan me mentiin messuille vaan fiilistelee messutunnelmaa ja keräilee ilmasia karkkeja (joo, ollaan tosiaan niin leimejä). Pettymykseksi täytyy kuitenki sanoa et kyseisten messujen ilmaiskarkkitarjonta oli vallan surkea. Kokonaisuudessaan vissiin neljällä näytteilleasettajalla oli ylipäätään karkkia, ja niistä kenenkään karkit ei ollu kovinkaan hyviä. Surullista.


Onneks päästiin täyttämään karkittomuuden jättämää tyhjää tilaa mahassa UniCafen herkullisella soijabolognesella. Toi UniCafe on kyllä jollain tapaa niin kiva paikka käydä syömässä. Ruoka on aina mutkattoman hyvää (ja opiskelijahintasta!) ja paikka sijaitsee ihan täydellisellä paikalla Helsingin keskustassa.


Pakolliset Hullujen päivien kiertelyt piti myös suorittaa, minkä jälkeen palkittiin ittemme kesän ensimmäisillä irtojätskipalloilla. Isonsiskon jätskivalinta osu kerranki ihan nappiin, ja vohvelin päässä killu tulevan kesän ehdoton jätskisuosikkihitti: Ingmanin Irish coffee-pähkinä. omnomnomnom...


Mukavan päivän päätteeksi junailtiin siis Turkuun, jossa tuo ihanainen äiti meitä odotti.
Sen pituinen se päivä.

2 kommenttia:

  1. Jejee. Vähän jäi vaivaamaan toi "mukavainen kaksio". Ai siis mukava mut ei kovin? Ihan vaan vähän mukavainen. :p

    -ps.

    VastaaPoista
  2. Paras kaksio espoossa minkä tiiän. ehdottomasti! :P

    -is

    VastaaPoista