lauantai 16. huhtikuuta 2011

Fontanan brunssi

Pari viikkoa sitten sunnuntaina käytiin äiteen ja isonsiskon kanssa katsastamassa Fontanan brunssi. Oltiin kuultu ja luettu kovasti hyvää naapurissa sijaitsevan Blankon brunssista ja käytiin siellä kääntymässä ensin ovella. Meteli oli kuitenkin aikamoinen ja paikka oli ihan ääriään myöten täynnä jo klo 12.10. Ja kaikilla tuntui olevan viikset ja pillifarkut. 


Mutta eipä edes haittaa, koska Fontanan brunssi oli ihan loistava! Alkuun näytti että kovin on vähän tarjolla vaihtoehtoja hintaansa nähden (kuohariversio muistaakseni 17e), mutta laatu korvasi ehdottomasti määrän. Mikään vaihtoehdoista ei ollut pahaa. 


Tarjolla Fontanassa oli ainakin croissanteja, sämpylöitä, bageleita (ihania, hivenen kanelisia), kahta  vihreetä salaattia, perunasalaattia, leikkeleitä, hedelmäpaloja, lohta, lihapullia, kasvispyöryköitä... Ja täydellisiä amerikkalaisia pannukakkuja. Mehuksi sai valita omenan tai appelsiinin ja molemmat oli tuorepuristettuja. Skumppa oli Golden Capin uutta siiderityyppistä (5,5 %), mutta hyvää oli sekin. 


Me oltiin paikalla 12.10, kun brunssi alkaa 12.00 ja muutama pöytä oli vielä vapaana. Pöytiä kuitenkin on paljon ja niitä vapautui koko ajan, eli mitenkään ahdistava ryysis paikassa ei ollut. Suosittelen siis ehdottomasti kaikille Turun kävijöille!

Nyt lähden leffaan ja voin tehdä raportin pläjäyksestä Elokuu. Ei kuulemma kovin hyvä, mutta menen silti. 

4 kommenttia:

  1. Alan jo himoita näitä uudelleen. Pitänee alkaa suunnittelee seuraavaa Turun keikkaa... :P
    -is

    VastaaPoista
  2. Hei! Me käytiin Turussa Bossaliinan brunssilla, oli tosi ihana paikka. Suosittelen sitä, oli älyttömän kivan näköinen kahvilä!!

    VastaaPoista
  3. Miten en ollu ees koskaan kuullu tämmösestä paikasta?? Pitää käydä ehdottomasti testaamassa sekin! Brunssit on vaan niin ihania, ja vieläpä yhdistettynä uuteen kahvilakokemukseen kuulostaa aika vastustamattomalta. :)

    VastaaPoista
  4. Suosittelen testaamaan seuraavaksi myös Aulan brunssia

    VastaaPoista