tiistai 26. huhtikuuta 2011

Koruteline luonnonoksasta


Sain jostain päähäni et tarvitsen ehdottomasti sellasen telineen, johon voi ripustaa koruja ja jota vois pitää nätisti esillä. Päätin lähteä työstämään ideaa hakemalla meijän talon takana olevasta pikku metsiköstä sopivan oksan, minkä kuorin ja annoin kuivahtaa yön yli. Kaapista löyty keittiökalusteprojektin jäljiltä valkosta maalia, joten sillä sitte maalasin kuoritun oksankappaleen. Kodin kätköistä löyty vielä alustaksi sopiva puupala, joka sai myöskin valkosta maalia pintaan. Reijän tein oikeenlaisten työkalujen puutteessa puukkoa ja ruuvimeisseliä käyttäen. Sitte vaan osat yhteen liimalla ja teline on kuivumista vaille valmis!


Teline olis ollu ehkä parempi jonkun muun värisenä, ku meillä on jo valmiiks seinät ja lähes kaikki tasot valkosia. Esim. joku tummempi väri olis ehkä tulllu paremmin esille. Mut saa luvan olla nyt tollasena jonkun aikaa.

2 kommenttia:

  1. Ihana! Saattaa hyvinkin olla että pienisisko lainaa ideaasi. Ja maalaa omansa...keltaiseksi! :)

    -ps.

    VastaaPoista
  2. Voi aivan ihana idea, kiitoksia!! :) Jos tälläisen vaikka värkkäisi siskolle synttärilahjaksi :)

    Etsin jo netistä monenlaisia metallisia korupuita, mutta ei ne kyllä nyt erityisen nättejä olleet ja kalliitakin vielä, niin tässä pääse nyt "helpolla"! :)

    VastaaPoista