perjantai 21. lokakuuta 2011

Sitruunakeksin tuoksuinen koti



Eilen leikin taas hyvää kotivaimoketta ja päätin ilahduttaa miestä ja Oulussa kyläilevää pientäsiskoa puhtaan näköisellä ja tuoksuisella kodilla. Ajattelin että oikein pesen lattiat, että tulee semmoinen hyvä tuoksu koko kotiin.

Mutta toisaalta, hyvälle tuoksuu myös keksit ja jotenkin keksien tuoksu tuntui vieläkin houkuttelevammalta kuin puhtaat lattiat. Päätin siis yhdistää sitruunasaippuanraikkaan lattian ja vastapaistettujen keksien tuoksun tekemällä inkivääri-sitruunakeksejä. Vähän niikun kaks kärpästä yhdellä iskulla siis.


Siivoilun jälkeen leivoin pari pellillistä keksejä ihanan siistissä kodissa. Valitettavasti uunista pöllähti kuitenkin keksin tuoksuun sekoittunut viime sunnuntaina paistetun kalan haju, joten se siitä raikkaudesta.
Keksit oli kuitenkin ihan maukkaita ja kotikin on vielä pysynyt suht siistinä.

Mukavaa viikonloppua siis!

4 kommenttia:

  1. Minä haluisin noita keksejä hei nyt kyllä. Mietin tänään että pitäis ostaa tuommonen keksipurkki. Ois sitte I:llä meillä edes täysi keksipurkki kun tulee kylään kun teillä kotona ei oo. Tarvii meinaan vähän kovempia kannustimia että saadaan se joskus tänne kylään!

    -pienisisko.

    VastaaPoista
  2. Purkissa olis vielä kolme keksiä jäljellä. Voisin luovuttaa sulle niistä kaikki!

    Keksipurkki on kyllä aikast kiva juttu olla. Jos ei muuta, ni se pitää jatkuvassa leipomiskierteessä kun koko ajan pitäis olla tyhjenevää purkkia täyttämässä...ja mitään muutahan tohon ei voi laittaa, koska kyljessä sattuu lukemaan "Biscuits"!

    Teijän pitäis järjestää sinne etelään ennemminkin loistavat kalastus- ja metsästysmaastot. Sillon saattais I:kin innostua kyläilemään. ;)

    -is

    VastaaPoista
  3. Ihan muuten wink wink et Sahara hotnights on ens viikolla Hgissä. Eikös tä ollu joku I:n bändi.

    http://www.rytmi.com/ruotsalaisbandi-sahara-hotnights-suomeen-11467/

    VastaaPoista
  4. Oijjettä! Vähän tulee nopeella aikataululla, mut olis kyl aika houkutteleva... :) -is

    VastaaPoista