tiistai 11. lokakuuta 2011

Siivous ja muut kodin hommat

Aivan mieletöntä. Noin 105 % meiän perheen riidoista on liittyny siivoukseen ja muihin kodin hommiin. Ja voin sanoa että niitä riitoja on ollu aika paljon. Ihan jatkuvaa napinaa siitä että kuka vie Eliaksen ulos, kuka pesee pyykit (ja ihan vaan for the record: tämä asunto ostettiin vain sillä ehdolla ettei mun tarvi ikinä mennä pesutupaan) tai kuka tyhjentää tiskikoneen. Ihme kyllä ruuanlaitosta ei tapella varmaan koskaan. Koska se on ainoa asia mistä molemmat tykkää.

[kuva ihan Googlesta vaan]

[kuva ihan Googlesta vaan]

[kuva ihan Googlesta vaan]

Mutta nyt on kuulkaas rauha laskeutunut meidän kotiin. Koska isosiskosta mallia hiukan ottaneena keksi hienon työnjaon. Se menee niin että K hoitaa pyykit ja minä kaiken muun. Jonkun mielestä saattaa kuulostaa epäreilulta, mutta koska mä oon niin vallan ihana ihminen niin musta tä on ihan fair play. K kuitenkin tekee paljon enemmän ruokaa ku mä ja ehkä jopa vähän parempaakin.

Ainoa miinus tässä on se että tuo pyykkipoika ei oo ihan vielä sisäistäny että pyykkien hoitaminen pitää sisällään ihan kokonaisvaltaisen pyykinpesupalvelun, eli myös pyykkien haun kuivauksesta ja hyvinä päivinä jopa kaappiin laiton. Mutta tässähän tätä harjotellaan. Sillon kun pyykit pursuu koristaan jo kolmatta päivää koitan kovasti pitää mölyt mahassani ja olla ihan tosi kärsivällinen. 

[kuva ihan Googlesta vaan]



[kuva ihan Googlesta vaan]

Oman osuuteni oon mielestäni hoitanu ihan superisti ja siivosin taas. Ihan suorastaan kuulkaa odotin että pääsen töistä yksin kotiin siivoomaan. Aijjettä. Kyllä kelpaa. Kuvitus ei ihan vastaa meiän kotia, mutta kyllä tää tästä. Aika siistiä täällä kuitenkin on.

Tämän pienoisen tarinan koitan pitää mielessä muissakin jutuissa. Sen saman ajan minkä oon käyttäny K:n siivouslaiskuuden pohtimiseen (ja etenkin siitä valittamiseen) on voinu käyttää paljon hyödyllisemmin esimerkiksi ihan siivoomalla. Tai vaikka suklaata syömällä. Höhöhööö.



PS. Syksy on siistissä kodissa erityisen kivaa aikaa. Kun voi polttaa niitä paljon puhuttuja kynttilöitä ja juoda vallan makoisaa kaakauta. Mikäs se tässä on ollessa.

-ps.

4 kommenttia:

  1. Meilläkin työnjako tiskaus vs. kaikki muut vaatii vielä pientä hienosäätöä (ei siis missään nimessä omalta puoleltani!), mut pikkuhiljaa... Lähtökohtasesti kuitenki homma toimii, koska muutamaa ajoittaisesti tiskipöydällä lojuvaa likaista lautasta lukuunottamatta meillä -ja siis myös teillä- on nykyään aina hirmusen siistiä!

    P.S. MISTÄ noita Reese's patukoita saa???

    VastaaPoista
  2. PS. Hyville tyypeille kenties ihan postista! ;)

    -ps.

    VastaaPoista
  3. Ihanaa! ihanaaa! Täällä on tullut vaikka kuinka paljon päivityksiä kun päätin herätä henkiin pienen blogimaailmakuoleman jälkeen. Pakko mainita että oon varmasti tehnyt jonkun huonojen vaimojen ennätyksen: en oo tiskannut KErTAAKAAN nykyisessä kodissamme. VIHAAN tiskaamista! Onni onnettomuudessa on, että luulen että S salaa jopa tykkää siitä! Onneks mein tulevassa kodissa on astianpesukone!

    VastaaPoista
  4. Luulen että korvaat sun tiskauslaiskuuden esim olemalla muuten vaan yks maailman hulvattomimmista vaimoista. Eli ei hätää. Ja kiva kun heräsit blogikuolleista hei!

    -pienempi siskoista

    VastaaPoista