tiistai 3. tammikuuta 2012

Warm up and become a ballerina


Eksyin tänään balettitunnille. Aktiivisen (jos se nyt koskaan sellaista olikaan) balettiharrastuksen päättymisestä on reilu kymmenen vuotta, joten pienenä shokkinahan tuo tuli. Eksyminen tapahtui siis aivan vahingossa, koska luulin meneväni balletoneen, mutta ajatus kevyestä joogamaisesta jumpasta muuttuikin ihan oikeaksi balettitunniksi. Ei ne muut tytöt siellä nyt ihan mitään prima ballerinoja onneksi ollut, mutta oli niillä tossut, trikoot ja nutturat, osalla oikein balettipuvutkin.

Nuoruuden balettiharrastuksen verestelyn lisäksi opin tänään kantapään kautta, miksi ennen mitä tahansa liikuntasuoritusta pitäisi lämmitellä. Menin tunnille täysin kylmiltään (moka!), ja jo ensimmäisten tendujen ja rondejen jälkeen alkoi pohkeitten krampit ja jalkaterien suonenvedot. Ei hyvä. Tunnin jälkeen oli vaikeuksia kävellä kotiin ja huomenna voi tehdä vielä kipeämpää.

Balettiharrastuksen uudelleenaloittamisen takkuilemisesta syytän siis täysin kylmiä lihaksiani. Jos vielä ensi viikolla uskaltaudun samaan paikkaan, olen varmasti todella lämmin, vetreä ja hyvä. Muistakaa siis lämmitellä.


1 kommentti:

  1. hahaa....tulee mieleen kun erehdyin malesiassa balettitunnille...se oli kyllä melkonen kokemus..:D

    VastaaPoista