sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Pienen kylpyhuoneen remontti

Oon nyt aikamoisen innoissani virtuaalisisustellut koko pitkän viikonlopun. Lähinnä meiän 2,1 neliön spa-osastoa. Siitä tulee varmasti hiano! Enää tekijä, rahat ja materiaalit puuttuu. Mutta ne on vaan hienosäätöä. Suuret linjat alkaa hahmottua... Meiän kylppärihän on ihan tosi pieni. Pikkuruinen suorastaan. Se ei kuitenkaan tarkota että sitä ois ihan ilmasta rempata. Mutta koska neliöitä on noin vähän niin lattiaan aiotaan ostaa vähintäänkin jotkut smaragdilaatat. Koska 2 neliötä norsunluutakaan ei voi maksaa kovin paljoa...

Google sketch upissa hahmottelin tätä spa-osastoa ja tällasta siitä ehkä aikoo tulla. Tai sitten mahdollisesti wc-pönttö ja lavuaari ois suihkun paikalla ja suihku lavuaarin paikalla. Mutta näin nyt alkuunsa lähin miettimään. Laatat tai mitkään materiaalit ei pidä paikkaansa, niitä pitää miettiä vielä erikseen. 

Laajennushaaveista ollaan luovuttu ihan vaan rahan puutteen vuoksi. Siihen tarvis kaiken maailman luvat ja pelkästään se laajennusprojekti maksais noin tonnin enemmän. Siihen sitten tietty tupla työhinta ja materiaalit niin se ois varmaan semmonen reippaasti yli 10 kiloeuron juttu. Eli ei ehkä nyt. 



Ideana kuitenkin siis se, että pöntön päälle jos saisi jatkumaan n. 30cm leveän tason. Sen pitäis olla sen verran korkeella että vessan mahtuis vetämään/painamaan. Ja pitäis pohtia tuo pöntön huolto. Että miten paljon se tarvii tilaa ympärilleen. Tai jos pöntön vasemmalla puolella ois kaponen hylly, niin tasoon vois harkita jotrain saranasysteemia. Että se nousis tuohon lavuaarin päälle huoltotoimenpiteiden ajaksi ettei ihan koko tasoa tarvis purkaa jos tulee jotain. 

Kulmassa olevat putket siis koteloidaan pois näkyvistä ja kattoa madalletaan n. 20 cm jotta sinne saa sähköt piiloon. Suihku tulee varmaan ihan vaan verhon taakse. 

Alunperin aattelin että haluun vaan ison koko seinän kokosen peilin mutta hyvähän sinne on saada taakse putelit ja meikit. Ikealla on oikeinkin kiva godmorgon kaappi joten saattaapi olla että se hankittais. 

Peilikaapin yläpuolelle katon rajaan sais vielä ylöspäin aukeevan pyyhekaapin. Varmaankin Ikean Faktumin. Ja sen alle jotkut lamput. Ellei sitten löytäis tollasta teatteripeilityyppistä ratkasua. Ei hullumpi sekään. 


Tällasta tällä kertaa. 

-pienisisko.




1 kommentti: