tiistai 7. kesäkuuta 2011

Romanov-jäätelö

Pienisisko bongas joku aika sitten Hesarista hyvän vinkin keventää vaniljajätskiä rahkalla. Itse tykkäsin kovasti ja  aattelin että olis varmasti hyvää jollain tapaa maustettunakin. Päätinpä yhdistää rahkajäätelön Romanovin mansikoihin ja siitähän syntyikin aivan taivaallista herkkua kesähelteille! Tämä annos nautittiin omalla parvekkeella kesäauringon paisteessa.


Romanov-jäätelö
1 l vaniljajäätelöä
2 dl rahkaa
n. 300 g mansikoita (käytin pakastettuja)
1 appelsiini (kuori ja mehu)
1 dl sokeria
1/2 dl Cointreauta

Sekoita erikseen rahka ja jätski ja toisessa astiassa muut aineet. Lado kerroksittain pakastusastiaan ensin jätskiä sitten marjasekoitusta sitten taas jätskiä ja päälle ehkä vielä hiukan marjoja. Astia pakkaseen jämähtämään joksikin aikaa ja sitten vaan nauttimaan!

2 kommenttia:

  1. nam!! tätä pitääkin kokeilla! :)

    VastaaPoista
  2. Tämän kopioin omiin arkistoihini niin kuin aikanaan Daim-muffinssitkin. A

    VastaaPoista