lauantai 18. kesäkuuta 2011

Ostetaan: Oma koti



Nyt on kuulkaa semmoset asunnonhakumeiningit menossa että oi voi. Viikon saldona kaksi pankkikeskustelua ja kolme asuntonäyttöä. Ihan jees siis. Ja se kolmas asunto on erittäin lähellä päätyä meidän uudeksi kodiksi. 

Maanantaina meen asuntoekspertti-kummisetäni kanssa vielä käymään siellä ja sitten kuuntelemaan vähän järjen ääniä meiän pankki-ihmiseltä. Jos kukaan ei kykene vakuuttamaan, että oltais ihan sekasin niin asunto saattaa hyvinkin olla meidän. Eli elämme jänniä aikoja ystäväiseni. 

Ettei kukaan mee varastamaan meiän hiomatonta timanttia, en laita siitä kuvia tai kerro muutenkaan vielä mitään. Tulis vaan paha mieli jos ei kuitenkaan ostetakaan sitä. Jos kuitenkin saadaan se niin tänne pitänee lisätä kategoria "remontti". 

K oli myös tehnyt hämmästyttävän ryhtiliikkeen ja tulostanu seinälle mentäväksi ottamiaan kuvia. Jesss. Nyt mun pitäis vaan saada aikaseks ripustaa ne seinälle.


PS. Kuten kuvista voi huomata, oon siivonnu koko aamun kun K joutui viikonlopuksi töihin. Siellä ne tekee jotain suurta ja mahtavaa käyttöönottoa. 

Kuva täältä 

-Pikkusisko

1 kommentti:

  1. OU-MAI, kuulin tästä kämpästä enemmänkin, kerrassaan mahtavaa!!! toivottavasti onnistuu, pidän kaikki kaksi peukkuani pystyssä!

    VastaaPoista