sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Tehokasta

Tänä viikonloppuna  tämä pienisisko on saanut aikaseiksi muun muassa seuraavaa: (sietäis isommankin siskon olla ylpeä!)


Tuhonnut yhden kappaleen Samsung Galaxy S puhelimia testaamalla sen vedenpitävyyttä. Hyvin piti, näyttö ei vaan tykännyt. Järjestyksessään toinen tiensä päähän toimestani saatettu samanlainen puhelin. Loistavaa toimintaa pienisisko! 



Koonnut onnistuneesti yhden kappaleen Ikean Kivik-sohvia. Väri on tosiaan ainakin vielä valkoinen. Tarkoituksena oiskin hankkia siihen ruskea Tullinge-päällinen, jos niitä joskus Ikean pojat sattuvat myyntiin saamaan. Sitä odotellessa mennään tolla tai ehkä saatetaan värjätä toi kangas jonkun muun väriseksi. Saapi nähdä kuin käy...


Maalannut ed. kuvan sinisen seinän (ja muut olkkarin seinät) valkoiseksi. Kovin on nyt puhtoisen valkonen huone, eli sinne pitäis vielä seinille läiskiä ehkä jotain sävytettyä valkosta. Maalausavuksi saa ilmottautua!


Rauhoitellut yhtä yli-innokasta pientä hauvaa kotikutoisilla agilityreeneillä. Hah. Eiköhän tuosta vielä agilityhirmu saada. 




Todennut etten tarvi elämääni juurikaan muuta kuin sunnuntaihesarin ja kahvin. Pulla on plussaa (ja tänään oli myös sitä!). Toki ihan ok koira ja ihan ok ihmiset on ympärillä myös plussaa. Tosin mulla on vielä vähän enemmän ku ihan ok ihmisiä ja koiria lähellä. Eli aiiiika täydellistä sanoisin. Sen verran tärkeä asia on muuten sunnintaihesari meikäläiselle, että ihan piti koko viikoks siirtää hesari tulemaan tänne, missä olin viikonlopun. Ja hienosti toimi siirto. 


 Niin, ja laskiaispullien leivonta: check. Laskiaispullia syöty: neljä (4).

Eikä siinä vielä kaikki. Palautin myös yhen kuuden ja yhen yheksän nopan kurssin kouluhommat. Tsaijjaijjai!!!

Varsin tehokasta.

1 kommentti:

  1. Moi!

    Ikean Kivik-sohvien käyttökokemuksia etsiessä tuli tämä sivu vastaan, ja siellä lienee käyttökuukausia kertynyt jo useampi (:

    Onko kestänyt kuosissaan kuinka hyvin? Muuta plussaa/moitteita?

    VastaaPoista