lauantai 5. helmikuuta 2011

Aubin ja Wills

Minä kun niin kovasti tykkäisin näistä Aubin & Willsin vaatteista. Tähän kohtaan pitäis kai sanoa että lompakko ei, mutta toisaalta - jos maksan tommosesta collegekankaan palasta 49 puntaa niin varmaan pitäisin sitä kuin kukka kämmennellä. Eiks niin? Ehkä. Mutta en ehkä kuitenkaan. Liika on kai vaan liikaa.
Pieni hamoinen
Äää. Miten hienot nämäkin nyt on? Ja alessa 9 rahaa vaan. Mutta missä näitä pitäisin? En missään. 
Ja tuommosen Deborah Morgan kauluspaidan voisin mielelläni omistaa. Ja jotkut normaalin ihmisen housut myös mitkä ei oo farkut. Yes please.
Puolisko vois haluta vaikka nää. Oishan senkin nyt siistiä mennä töihin puvun takissa ja collareissa. Tai ei ehkä siistiä, mutta mukavaa. Hauskaa, ei ne ton päällä näytä yhtään absurdeilta mutta ohan tuo nyt vähän hupsua. 

Mutta. Koska musta on kivaa kyyristellä surkeessa asennossa yömyöhään koneella ja surffailla kaiken maailman turhilla nettisivuilla, mistä en ikinä osta mitään - en osta mitään. Ja toisaalta, ei noi nyt niiin superkivoja ollu ku muistin. Talvella (nythän on siis kevät, jos jollain on menny ohi) oli paljon kivempia juttuja. Olin esim. jo klikannu ostoskoriin alennuksessa yhen iiiihanan nahkalaukun, mutta sekin sitten jäi kuitenkin oottamaan parempaa omistajaa kun tuli järkiini. Parempi onni ensi kerralla. 

Tilasin kuitenkin Aubin&Willsin ilmasen Almanacin. En tiiä ihan tarkkaan mikä se on, mutta oletan sen olevan uutiskirje. Jos sais vaikka postissa ilmasia nahkalaukkuja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti