tiistai 31. toukokuuta 2011

Koirakoulu


Oltiin viikonloppuna Eliaksen kanssa Turussa Dog Frisbee -kurssilla ja voi kökkö, kun se oli kamalaa. Hinta oli aika suolainen yheltä päivältä ja ei kyllä tullut muuta kun paha mieli. Koulutuksen tasosta en voi sanoa mitään koska toi oli meidän eka tuon tyyppinen kurssi, mutta kun ei iskeny ni ei iskeny. Tai no Eliasta naurattaa näköjään kyllä. 



Eliaksen koulutus ei todellakaan oo mitään parasta a-luokkaa ollut, joten raukkelin käyttäytyminen oli siellä sitten aikamoista showta. Eikä siinä mitään, sai siellä kaikki tehdä tasonsa mukaan, mutta kun oikeesti kaikki muut oli jotain ihan toko-hyper-super-valio-master-champion -mallioppilaita. Siellä sitä oli sitten kiva juosta karanneen Eliaksen hännillä. Ne kouluttajat oli myöskin jotain mm-tason superihmisiä, joten niiden mielestä oli ihan eriskummallista että 11 kk ikänen koira ei osaa käyttäytyä mallikkaasti (valehtelin tosin että se on vaan 10 kk, hihi).

Mutta me koitettiin ja ei ollu meiän juttu. Voin olla varma että ton tasosiin geimeihin ei enää osallistuta. Piste

1 kommentti:

  1. Hihi! se kuukaus iässä varmasti pelasti tein mainetta paljon ;) Voi pikku-Eliasta, nythän on just paras rämäpääikä meneillään, ei kannata viedä pro-oppilaiden keskelle ettei poika joudu huonoon valoon :P Mutta peukut teille kun sentään menitte kokeilemaan, itse en oo pitkään aikaan jaksanut ees raahautua mihinkään kurssille, kun ei siitä mitään kuitenkaan tulisi! :D

    VastaaPoista